PATRICIA SALA SEGURA

La seva missió és ajudar a les empreses a fer les coses millor per, entre tots, contribuir a crear una societat més justa.  Li agrada molt ajudar a la gent davant l’adversitat per trobar la solució més adequada per la seva preocupació. “La justícia no existeix però les bones decisions si, el meu objectiu és ajudar a trobar la decisió més coherent i correcta per a cada persona.” – Patricia Sala Segura

 

 

Versatil és un despatx professional diferent, ¿per què? El dret no és igual per a ningú i l’important és conèixer personalment al client, les seves necessitats, preocupacions per oferir el millor servei. Les empreses no són objectes, són persones, i com ells diuen, han de ‘fer el vestit a mida’. Volen tenir una relació propera, constant i directa amb el client. El seu objectiu no és resoldre el problema sinó assessorar abans que arribi el problema.

 

 

936 243 930

Sant Cugat del Vallès

936 243 930

Sant Cugat del Vallès

OFERTA PER A SÒCIES

Els tràmits legals i de gestió recurrent del negoci són fragosos, avorrits i desconeguts, però nosaltres et podem ajudar a deixar endarrere les teves preocupacions.

 Tenim un equip 365º que et pot ajudar en totes les teves necessitats legals i de gestió empresarial (mercantil, laboral, fiscal, civil). Volem que et focalitzis en fer créixer la teva empresa no en la gestió d’aquesta.

 Oferim a les sòcies la primera reunió d’assessorament gratuït, així com preus especials per la gestió i assessorament empresarial i particular.

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies
08290 Cerdanyola del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2020 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting